KontaktO PODJETJU


V podjetju, CENTER ČEBELICA d.o.o. se že od leta 1995 ukvarjamo z načrtovanjem in montažo video nadzornih in varnostnih sistemov za večstanovanjske in druge objekte. V mnogih letih smo si pridobili veliko izkušenj s področja razvoja in montaže video nadzornih sistemov ter razvili lasten sistem video nadzora za večstanovanjske hiše, katerega že vrsto let vgrajujemo predvsem v večstanovanjske objekte v večjih blokovskih naseljih. Potreba po tovrstnem nadzoru je iz leta v leto večja, saj je občutek varnosti v današnjih časih velikega pomena.

Med drugim je v blokovskem naselju Fužine v Ljubljani z našim video nadzornim sistemom varovana večina večstanovanjskih objektov.

Za opravljanje dejavnosti tehničnega varovanja večstanovanjskih objektov imamo licenco za izvajanje sistemov tehničnega varovanja, ki je izdana s strani Ministrstva za notranje zadeve.

Leta 2008 smo začeli z vgradnjo lastnih sistemov za reševanje oseb iz dvigala – video telefonski klic v sili, ki so priključeni na dežurni klicni center našega podjetja.

Začetki nadzornih kamer v Ljubljani – članek iz časopisa Dnevnik, 24.7.1997

 

Bonitetna ocena