Tehnični pregledi vozil

Ponujamo vam postavitev video nadzornega sistema, ki je projektiran po zahtevah zadnjega zakona o motornih vozilih objavljenega 12.12.2017. Omenjeni video nadzorni sistem ima možnost snemanja dveh, štirih ali več preizkuševalnih stez za tehnične preglede.

Kamera, ki snema vozilo na preizkuševalni stezi je specialno prilagojena kamera, ki kvalitetno posname tablice vozila in samo vozilo ter je z njo  mogoče spremljati celoten procesa izvajanja tehničnega pregleda.

Pridobljeni posnetki se hranijo najmanj 6 mesecev. Poleg posnetih situacij se na posnetku pokažejo podatki o datumu in času vstopa in izstopa vozila iz steze. Celoten sistem se priklopi na internet zaradi interne ali daljinske kontrole delovanja. Kontrola je obvezna, ker je v primeru okvare potreben takojšnji odziv serviserja kako bi se izognili veliki predpisani globi.

Ta sistem je samostojen in ni povezan z drugimi video nadzornimi sistemi, ki so mogoče vgrajeni v objektu. Poudarjamo, da je to zelo pomembno  zaradi kontrole in shranjevanja velike količine posnetkov s preizkuševalnih stez.

Video nadzorni sistem ima: centralo s napajalnikom in  vgrajenim snemalnikom. Snemalnik ima primerni trdi disk za shranjevanje posnetkov.

Na centralo je priklopljeno več kamer odvisno od števila preizkuševalnih stez. Elektro inštalacija se izvede nadometno z plastičnimi kanali.

 

PONUDBA

Vašem podjetju, ki izvajajo tehnične preglede vozil ponujamo storitev videonadzora na preizkuševalnih stezah za tehnične preglede vozil.

Video nadzorni sistem vgradimo brezplačno in ga damo v najem.

V ceno najema je zajeto:

Zaračunavajo se samo storitve iz naslova licence oz. ure varnostnega tehnika,  ki pripravlja posnetke za inšpektorat in organe pregona ali za pooblaščene osebe agencije.

 

CENA NAJEMA

Konkretna ponudba s ceno najema se pripravi po ogledu objekta in je odvisna od števila preizkuševalnih stez in zahtevnosti montaže. Osnovna cena se določi za dve preizkuševalni stezi, za več preizkuševalnih stez dajemo popuste.

Razen tega plačila in morebitnih ur tehnika za tehnično varovanje nimate drugih dodatnih stroškov.

Sistem se montira v treh tednih po podpisu pogodbe ali po dogovoru.

 

LICENCA

Najbolj primerno je da podjetje z licenco načrtuje video nadzorni sistem, izvede montažo in ga tehnično vzdržuje. Poleg tega naj še opravlja storitve iz naslova licence kot je obdelava in hramba osebnih podatkov ter priprava posnetkov nadzornemu organu.

Naše podjetje CENTER ČEBELICA d.o.o. ima pridobljene certifikate za to dejavnost in sicer: licenco za izvajanje sistemov tehničnega varovanja.